Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Till dig som fått ett nytt Åtvidabergskort!

I november 2016 byttes alla Åtvidabergskort ut. De nya korten kommer att vara uppdaterade med den senaste tekniken för att genomföra kontaktlösa betalningar samt en uppgraderad säkerhetslösning för att handla på internet.

Kontaktlösa betalningar
Ditt nya Åtvidabergskortet fungerar precis som tidigare, men är nu även försett med den senaste tekniken. Nu har du nämligen möjligheten att använda dig av kontaktlösa betalningar, vilket innebär att du kan betala småköp under 200 kr utan att knappa in din PIN-kod, dvs du kan ”blippa” ditt kort. Allt du behöver göra för att betala är att hålla kortet mot terminalen.

Abonnemangstjänster
Tänk på att uppdatera dina eventuella abonnemangstjänster, som t.ex Spotify, Netflix och Brobizz, när det nya kortet börjar gälla.

One Time Password (OTP)
MasterCard SecureCode som verifiering för köp på nätet upphör och ersätts istället med den uppgraderade säkerhetslösningen ”One Time Password”. Tjänsten fungerar på så sätt att när du handlar på internet så måste du bekräfta ditt köp med en engångskod, som skickas via sms till ditt mobilnummer. Du behöver inte göra någon registrering innan, utan detta sker i samband med det första köptillfället.

Kortklubben
Med Åtvidabergskortet är du automatiskt medlem i Kortklubben och har tillgång till kortklubb.se, där du kan ta del av förmånliga rabatter och erbjudanden på allt från hotell, bensin och nöjen till upplevelser och shopping. Varje månad tillkommer nya spännande erbjudanden. Du får även en rad lokala erbjudanden och förmåner.

Tillbaka
Stäng Skriv ut