Hoppa till textinnehållet

Barn - och ungdomsdag

Testa flygsimulator, åka Segway, springa i vattenbollar och klara av en hinderbana var några av de aktiviteterna som fyllde torget när Åtvidabergs Sparbank arrangerade en barn- och ungdomsdag i början på september 2019.

Förhoppningen med dagen var att det skulle bli en riktig samlingsdag för alla i kommunen, från den yngsta till den äldsta. Samtidigt som vi alltid bär med oss att få en tidig kontakt mellan barnen och ungdomarna och banken. Det är viktigt att ungdomarna känner sig välkomna att höra av sig till oss.


Under dagen kunde barn och ungdomar utmana dig själv och sina vänner i flera aktiviteter. Det blev en stor uppslutning och alla deltagare gav sig an utmaningarna, som självklart var avgiftsfria, med både nyfikenhet och mycket glädje.


Att hålla aktiviteter på torget ger en mer levande citykärna, vilket uppskattades även av dem som inte deltog i utmaningarna. Vi vill ge tillbaka så mycket som möjligt till orten så attraktionsvärde att bo i Åtvidaberg ökar. Allt som är bra för Åtvidaberg är ju också bra för banken.

Ungdomar som testar olika aktiviteter