Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ gärna en fråga till oss.

 

Vad behöver du försäkra?

Nu kan vi hjälpa dig att försäkra både dig själv, ditt fordon och ditt hem.

 

 

Varning för falska samtal

Bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor. Så skyddar du dig mot bedrägerier

Med anledning av de senaste händelserna i Swedbank

För att tydliggöra kommer här lite kortfattad information.

Åtvidabergs Sparbank finansierar sig via sina kunder. De pengar som lånas ut kommer från verksamhetsområdet. Banken är därför inte beroende av finansiering från Swedbank eller någon annan större bank.

Kundernas insatta kontomedel skyddas av staten genom insättningsgarantin.

Kundernas sparande i försäkringar och fonder, som är placerade i bolaget Swedbank Robur, är fristående från övriga Swedbank.

Åtvidabergs Sparbanks största beroende av Swedbank är användningen av IT-systemen. Vi ser inte att detta kan påverkas av de aktuella händelserna. Det som kan hända är att kostnaderna för sparbanken kan öka, men det berör inte våra kunder direkt.

Från Åtvidabergs Sparbanks sida är vi starkt kritiska till det som framkommit men har inte tillräcklig kunskap om omständigheterna för att kunna kommunicera vad som faktiskt har hänt och vad som är gjort i de penningtvättsfrågor som belysts i media gällande Swedbank. Vi är dock insatta i hur det operativa arbetet sker idag för att kunna identifiera, motverka och anmäla misstänkt penningtvätt. Banken har system och ansvar för att motverka penningtvätt i sin verksamhet. Med beaktande av ovanstående punkter ser vi inga skäl för att våra kunder ska behöva känna oro.

 

Kontakta oss

Ring oss

0120-840 00

Mejla oss

Besök oss

Torggatan 1, Åtvidaberg

Följ med oss!

På Facebook och Instagram skriver vi om det senaste. Följ oss gärna.


Välkommen till vår nya hemsida!

Vi har byggt ut och om den en hel del. Vi hoppas att det blir enklare för dig att hitta det du söker. Arbetet fortsätter med att uppdatera den. Vi reserverar oss för ev felskrivningar.

Hittar du något som inte fungerar som det ska eller om du saknar något är du välkommen att höra av dig till oss på 0120-840 00 eller .
 

Aktuellt just nu

Nyhet!

Nu sänker vi courtaget!

 

Handla online från 0 kr i courtage per affär
3 månaders bolåneränta:
2,25%
1 år 2 år 3 år 4 år
2,25% 2,20% 1,95% 2,20%
Gäller från och med 2018-12-28

Smarta tjänster för barn och unga som kan själv

Gör det kul och enkelt för dina barn att komma igång med egna pengar och egna appar. Så går det snabbare att lära sig sköta sig själv!

Hur mycket behöver du spara?

Räkna ut hur mycket du behöver spara för att få den pension du vill ha. Med några enkla steg hjälper vi dig sedan att komma igång med ditt pensionssparande.

Man giving instructions on an Ipad to a senior woman.

Notiser vid Swish-ändringar

Banken kommer att skicka ut notiser för att göra dig uppmärksam på att en förändring sker i ditt Swishavtal eller ditt Mobila BankID. Notisen kommer att visas tydligt i din mobiltelefon.

Table with buttons, ribbons, drawings and hands holding pencils

*Ett lån på 100 000 kr till 4,98 % i nominell ränta med en återbetalningstid på 5 år och 0 kr i avi- och uppläggningsavgift vid e-faktura och ansökan online ger effektiv ränta på 5,10% (20181011).