Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Nya Åtvidabergskortet

Åtvidabergskortet

Med Åtvidaberg Sparbanks Betal- & Kreditkort MasterCard, Åtvidabergskortet, har du alltid tillgång till en buffert. Det är ett förmånligt, tryggt och smidigt kort, som kan användas över hela världen.

5 anledningar till att du ska ha Åtvidabergskortet

TRYGGHET
Att handla med Åtvidabergskortet är tryggt och bekvämt. Vi använder bland annat realtidsbevakning, som hjälper till att upptäcka och stoppa eventuella bedrägerier. Du kan även stänga av kortet för utlandsköp och köp via Internet. Dessutom har du full koll på ditt saldo och dina transaktioner i vår app.

FÖRMÅNLIGA VILLKOR
Åtvidabergskortet är ett av de förmånligaste korten på marknaden, med låg ränta, 50 räntefria dagar och en låg årsavgift. Med Åtvidabergskortet har du även valfrihet att anpassa betalningen. Du kan antingen betala allt när fakturan kommer, eller så kan du välja att dela upp betalningen.

RESEFÖRSÄKRING
I Åtvidabergskortet ingår en av marknadens bästa reseförsäkringar. Detta innebär att du slipper betala extra för en reseförsäkring om du betalar minst 75 % av resan med ditt kort.

ERBJUDANDEN
Med Åtvidabergskortet har du tillgång till kortklubb.se, där du kan ta del av förmånliga rabatter och erbjudanden på allt från hotell och nöjen till upplevelser och shopping. Varje månad tillkommer nya spännande erbjudanden.

KORTET SOM GER TILLBAKA
Åtvidaberg Sparbanks Betal- & Kreditkort MasterCard, Åtvidabergskortet, är ett helt lokalt kort. Vi sätter våra egna villkor och vinsterna från kortet går tillbaka ut till bygden genom samarbeten med lokala föreningar. Varje gång du drar ditt kort bidrar du till att utveckla Åtvidaberg och bygden.

Ansöker om Åtvidabergskortet gör du enkelt här  eller på vårt kontor !

  • Åtvidabergskortet ger dig tillgång till en kredit från 20 000 kr upp till 200 000 kr. 
  • Du kan antigen betala allt när fakturan kommer, eller så kan du välja att dela upp din betalning, minimum 1/20 del av beloppet, dock lägst 150 kr per månad. 
     Åtvidabergskortet är säkert att använda. Inga pengar dras från ditt konto, du godkänner och betalar per faktura. 

     
  • Inga uppläggningskostnader.
  • Du har alltid en ekonomisk trygghet i beredskap om något oförutsett händer, hemma eller utomlands.
  • I Åtvidabergskortet ingår alltid en extra Reseförsäkring och Avbeställningsskydd.

Erbjudande och rabatter med Åtvidabergskortet

Kortklubben Åtvidabergskortet

kortklubben.se

Medlemsklubben för dig med Åtvidabergskortet.

Här hittar du erbjudanden och förmånliga rabatter på allt från hotell och nöjen till upplevelser och shopping. Varje månad tillkommer nya spännande erbjudanden.

Varmt välkommen in till Kortklubb.se

Du får snart ett nytt Åtvidabergskort!

I november 2016 kommer alla Åtvidabergskort bytas ut. De nya korten kommer att vara uppdaterade med den senaste tekniken för att genomföra kontaktlösa betalningar samt en uppgraderad säkerhetslösning för att handla på internet.

Ditt nya kort kommer att vara likvärdigt med det gamla, men du kommer att få en ny PIN-kod.

Om du behöver spärra ditt Åtvidabergskort:


Ring Spärrtjänst 08-791 4959

Övriga frågor, kontakta kontoret:

Säker internethandel

För att minska bedrägerierna vid handel på Internet finn det en tjänst som bygger på en säkerhetslösning från MasterCard. Du kommer att identifiera dig med ett lösenord när du handlar i en Internetbutik som är ansluten till MasterCard Secure Code. Vi erbjuder dig en enkel, trygg och kostnadsfri användning av ditt kort när du handlar i en Internetbutik.

Läs mer om tjänsten

Stäng Skriv ut