Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Om webbplatsen

Väg genom skogen

 

Byte av domännamn
 

Swedbank AB har från oktober 2006, i samband med namnändringen från FöreningsSparbanken AB, bytt domännamn till www.swedbank.se.


Webbplatsen certifierad för funktionshindrade


Swedbanks mål är att vara en bank för var och en. I linje med det arbetar banken efter principen "Funktion för alla", vilket innebär att förbättra och förenkla gränssnittet för alla användare, inklusive funktionshindrade. Certifieringen gäller Swedbanks externa informationssidor och omfattar ännu inte tjänsterna i internetbanken. Läs mer om certifieringen genom att klicka på länken nedan.

Funkanu.se


Funktioner och anpassningar


Lyssna-funktion
 

Det är möjligt att få webbplatsen uppläst genom att använda funktionen Lyssna. Det finns en ikon på varje sida som användaren kan klicka på för att få sidan uppläst av en datorröst som läser informationen på sidan.

Navigeringsalternativ

För användare som har svårt att använda datormus finns möjligheten att navigera med TAB-tangenten och snabbtangenter (Alt + 0-9). Innehållsfunktionen är en utforskare som hjälper användaren att navigera i webbplatsen.

Webbläsare 

Åtvidabergs Sparbanks hemsida fungerar bäst med modernare versioner av de vanligaste webbläsarna. Vi avråder från betaversioner.

 
Länka till Åtvidabergs Sparbank


Länka gärna till www.atvidabergsspbse, men följ riktlinjerna i länken nedan.

 Länka till Åtvidabergs Sparbank

 

Skärmstorlek
 

Åtvidabergs Sparbank hemsida är anpassad för att rymmas på en skärm med en upplösning på minst 1024x768 pixlar.


Färginställning
 

Du måste ha din dator inställd på minst 256 färger.


Insticksprogram
 

Hämta hem:

Acrobat Reader
Shockwave Essentials
 

Frågor om internetbanken
 

Vid tekniska problem eller för information gällande internetbanken gå till:


Internetbankens kundtjänst


Frågor om Åtvidabergs Sparbanks hemsida
 

För information gällande Åtvidabergs Sparbank hänvisar vi att kontakta kontoret på telefonnummer till växeln 0120-84 000 ellere-post: info@atvidabergsspb.se
 

Stäng Skriv ut