Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Åternäring

Vi är ingen vanlig bank med ägare som kräver utdelning och bonusar, vi är en fristående sparbank. Att vara just fristående innebär enastående möjligheter för oss och för orten vi verkar på eftersom vi själva kan bestämma hur vi vill använda vår vinst.

Som lokal sparbank vill vi finnas nära våra kunder och bidra till att både människor, föreningar och företag kan utvecklas. Det gör vi genom att ge tillbaka delar av vår vinst och låta den få ge näring och växtkraft till ortens företag, ungdomar och föreningar - vi kallar det för Åternäring.

Vi ger tillbaka till näringslivet för att vi vill ha välmående och blomstrande företag här i Åtvidaberg. Vi ger tillbaka till barn och ungdomar för att de är det viktigaste vi har - vår framtid. Vi ger tillbaka till idrotts- och föreningslivet för att vi vill se en mångfald av aktiviteter och möjligheter som gör att människor trivs här och vill flytta hit. För en ort som mår bra och utvecklas är den bästa garanten för att vi ska kunna fortsätta att vara Sparbanken i Åtvidaberg. Och det vill vi fortsätta att vara, länge till.

Ansök om Åternäring

Hör av dig till någon av oss nedan så berättar vi mer!

Bild Ronny

Ronny Mårtensson

VD

Tel: 0120-840 01 

Mobil: 0702-086 007 

Bild Christian Ottosson

Christian Ottosson

Vice VD

Tel: 0120-840 12

Mobil: 070-325 61 66