Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Åtvidabergskortet

Med Åtvidaberg Sparbanks Betal- & Kreditkort MasterCard, Åtvidabergskortet, har du alltid tillgång till en buffert. Det är ett förmånligt, tryggt och smidigt kort, som kan användas över hela världen. Dessutom går en del av intäkterna från Åtvidabergskortet rakt tillbaka till bygden och våra lokala föreningar via vår Åternäring. Med ett Åtvidabergskort stödjer du dessutom ÅFF då en andel av din årliga kortavgift för Åtvidabergskortet tillfaller ÅFF.

Ansökan

Åtvidabergskortet

Ansök om Åtvidabergskortet via länken eller kom in på vårt kontor så hjälper vi dig.

e-faktura för ditt Åtvidabergskort - ett miljövänligt val!

Med e-faktura sparar du både på miljö och egen tid. Med e-faktura får du din faktura för Åtvidabergskortet i Internetbanken, vilket ger dig kontroll och överblick över dina obetalda och betalda räkningar.

App för ditt Åtvidabergskort

Vår Betalkortsapp för iPhone och Android ger dig smidig tillgång till ditt Åtvidabergskort i din mobiltelefon. Du kan på ett snabbt och översiktligt sätt se dina senaste transaktioner och hur mycket pengar du har kvar att utnyttja.

Erbjudande och rabatter med Åtvidabergskortet

Kortklubben Åtvidabergskortet

kortklubben.se

Medlemsklubben för dig med Åtvidabergskortet.

Här hittar du erbjudanden och förmånliga rabatter på allt från hotell och nöjen till upplevelser och shopping. Varje månad tillkommer nya spännande erbjudanden.

Varmt välkommen in till Kortklubb.se

Säker internethandel

För att minska bedrägerierna vid handel på Internet finn det en tjänst som bygger på en säkerhetslösning från MasterCard. Du kommer att identifiera dig med ett lösenord när du handlar i en Internetbutik som är ansluten till MasterCard Secure Code. Vi erbjuder dig en enkel, trygg och kostnadsfri användning av ditt kort när du handlar i en Internetbutik.

Läs mer om tjänsten

Om du behöver spärra ditt Åtvidabergskort:


Ring Spärrtjänst 08-791 49 59

Övriga frågor, kontakta kontoret:

Stäng Skriv ut