Hoppa till textinnehållet

Bli kund i Åtvidabergs Sparbank!

Illustration av planta

Det är enkelt och bekvämt att vara kund hos oss! Med lokalt kontor och moderna digitala lösningar finns vi på plats för dig när du har tid. Med vår starka lokala förankring ger vi näring och växtkraft till ortens företag, ungdomar och föreningar - vi kallar det Åternäring. Välkommen in och berätta hur vi kan hjälpa dig att växa!

Bli kund kontor

Du är välkommen in till oss så hjälper vi dig att bli kund. Eller om du hellre vill att vi kontaktar dig för att boka ett möte.

Svara några frågor

I din ansökan ställer vi frågor om dig och hur du kommer att använda våra tjänster. Det gör vi för att skydda både dig och banken från brott, helt i linje med svensk lagstiftning.

Guiding graphic customer in bubble.

När du blivit kund kan du beställa fler tjänster

När du blivit kund får du direkt tillgång till ett konto. Du kan sedan beställa bankkort, ansluta till Swish, börja spara och ansöka om lån.

Guiding graphic signature in bubble.

Bli företagskund

Vi erbjuder tjänster, rådgivning och tips som gör din och företagets vardag enklare. Välkommen in på ett kontor för att bli företagskund hos oss!

Bli föreningskund

Aktiva föreningar bidrar till en levande och attraktiv region. Vi hjälper er förening så ni får mer tid till er kärnverkamhet. Välkommen in! 

Hjälp att byta bank

När du vill byta bank till Åtvidabergs Sparbank så hjälper vi till med det praktiska, som att avsluta konton och tjänster hos din nuvarande bank.