Hoppa till textinnehållet

Åtvidabergskortet

  • Snabb kontroll av saldo i Åtvidabergskortsappen
  • Möjlighet att dela upp betalningen på flera månader
  • Reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår

Med Åtvidabergskortet har du alltid pengar redo när de behövs. Det är ett förmånligt, tryggt och smidigt betal- och kreditkort som kan användas över hela världen. 

Spärrservice

Förlorat ditt Åtvidabergskort?


För att spärra ditt kort ring:
08-791 49 59

Ladda ner appen

Vår Betalkortsapp ger dig smidig tillgång till ditt Åtvidabergskort i din mobiltelefon. Inlogging sker med ditt Mobila BankID.

 

 

Kortklubben

Du som har ett Åtvidabergskort har tillgång till en mängd olika erbjudanden och förmåner.

Åtvidabergskortet
Åtvidabergskortet

Krediträntan för närvarande (2020-06-23) 10,95 procent rörligt. Årsavgift: 295 kronor. Vid en utnyttjad kredit på 15 000 kronor är den effektiva räntan för närvarande 11,52 procent (med e-faktura) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 16 445 kronor. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader.

Information om ändring e-fakturan

För dig med e-faktura, från och med februarifakturan 2021 kommer du nu att se den totalt nyttjade krediten när du loggar in i internetbanken istället för lägsta belopp att betala. Kortkrediten fungerar precis som vanligt även om totalbeloppet visas, dvs du väljer själv om du vill betala hela beloppet eller fortsätta delbetala. Lägsta belopp att betala framgår av fakturan som du hittar i din internetbank.
 

Ansök om Åtvidabergskortet

Via internetbanken

Du som är kund i Åtvidabergs Sparbank kan ansöka via internetbanken.

Via telefon

Ring oss på 0120-840 00, så hjälper vi dig.