Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Fonder

Att handla med fonder innebär att du köper, säljer eller byter andelar i en fond. Och fonden köper i sin tur olika värdepapper för pengarna. I fondlistan, kan du i dagsläget välja bland flera hundra fonder från olika fondförvaltare. Där kan du enkelt söka och sortera ut just de fonder du är intresserad av.

Alla våra fonder

I fondlistan kan du hitta alla våra fonder, jämföra fonder och se aktuella kurser.

Så tar du rätt risk

Så tar du rätt risk

Ta kommandot över ditt sparande genom att välja rätt risknivå som du känner dig bekväm med.

Så tar du rätt risk

Är du en försiktig general eller söker du ständigt nya utmaningar? När du ska placera pengar är det bra om du vet vilken risknivå du känner dig bekväm med eftersom det påverkar hur du bör fördela ditt sparande mellan aktieplaceringar och ränteplaceringar. Det är nämligen den mixen som är avgörande för hur mycket dina pengar ökar i värde på lång sikt.

Utan att ta en viss risk är det svårt att få sparpengarna att växa särskilt mycket. Men försök också tänka dig in i situationen att värdet på ditt sparande går ner kraftigt – hur reagerar du då? Att ta högre risk för att få en högre avkastning på lång sikt innebär också att du måste kunna hantera kortsiktiga nedgångar. Sparar du på lite längre sikt kan du kosta på dig mer risk eftersom variationerna jämnar ut sig med tiden.

Stäng
 

Förvaltarregistrering

Förvaltarregistrering

Åtvidabergs Sparbank övertar gärna informationsansvaret till dig som kund, vilket innebär att ditt fondkonto står registrerat hos oss, istället för hos Swedbank Robur. Förändringen betyder att vi kontinuerligt informerar och rapporterar direkt till dig om utvecklingen på dina fonder. Den faktiska förvaltningen av dina fonder påverkas inte av att vi på Åtvidabergs Sparbank tar över informationsansvaret, men det ger oss möjlighet att öka vår service till dig som kund. För att kunna överta informationsansvaret krävs att du godkänner förflyttningen, genom en så kallad förvaltarregistrering.

Kontakta oss så hjälper vi dig

 

Fonder

Vi hjälper dig gärna och svarar på frågor.


Namn: Andreas Dernelid, Placeringsrådgivare
Telefon: 0120-840 14
Mobil: 072-5734424
E-post: mejla mig


Namn: Eva Jacobsson, Privatrådgivare
Telefon: 0120-840 03
Mobil: 072-5734332
E-post: mejla mig

Dagens utveckling

Marknadsindex

Stäng Skriv ut