påverkas du som bankkund av corona

Coronaviruset förändrar hela tiden läget – både på börsen men också genom beslut om resor och liknande som ställs in. Därför har vi samlat information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas.  

Vi finns här för dig!

Att inte veta hur framtiden ter sig skapar oro, så prata med oss om din privatekonomi, ditt sparande, börsen eller annat du funderar över. Som din sparbank finns vi här för dig!

Family chilling in the sofa.

Hur kan regeringens stöd hjälpa dig?

Vi har tagit fram verktyg som kan hjälpa dig att räkna ut hur ditt företags ekonomiska situation kan påverkas med hjälp av regeringens olika stöd.

Table with buttons, ribbons, drawings and hands holding pencils

Påverkar Corona ditt företag?

Det är speciella tider nu och vi förstår att företag kan drabbas av svårigheter på både kund- och leverantörssidan. Om du märker att du får bekymmer på något sätt, vill vi gärna att du hör av dig tidigt till oss. Då kan vi tillsammans prata om vad som kan och behöver göras. Som din sparbank finns vi här för dig.

Illustration på kvinna med headset

Hur påverkas min resa?

Har du en planerad resa eller funderar på att boka? Vi har samlat information om vad som gäller vid avbeställning och om du blir sjuk på resmålet.

A couple with suitcases in the city.

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och hur du bör tänka just nu.

Woman and man looking at a computer screen.

Omtanke och hänsyn

Smarta apptips för en enklare vardag

Med omtanke om de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk att undvika våra kontor och istället använda vår app eller vår internetbank för att göra dina banktjänster.

Woman working on computer while eating a salad