Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Ung & student

För dig som är upp till 18 år erbjuder Åtvidabergs Sparbank ett paket med bra banktjänster - ungdomspaketet. Skönt att slippa tjata på föräldrarna eller någon annan gällande pengar? Vi vet att du som är ung gärna tar ansvar för din ekonomi och har koll på dina pengar själv.


Ungdomskonto

På Ungdomskontot sätter du in dina pengar, barnbidrag, studiemedel med mera. Kontot står i ditt eget namn och du kan koppla tjänster exv bankkort till kontot.

Pojke och flicka påväg till skolan

Läs mer

Swish för dig under 18 år

Swisha pengar från mobil till mobil - dela på lunchen eller fixa gemensam present till en kompis? Med Swish-appen i mobilen kan du skicka och ta emot pengar via ditt mobilnummer. Det går på ett ögonblick.

Läs mer

Internetbanken Ung

Flytta pengar mellan konton, ladda mobilen eller öppna ett sparkonto. Logga in på internetbanken ung och håll koll på ekonomin.

Läs mer

Mobilbanken Ung

Mobilbanken ung är en perfekt hjälp när du vill ta ut och sätta in pengar - som att ha banken i fickan. Med hjälp av Mobilbanken ung kan du också swisha med Mobilt BankID.

Läs mer

Bankkort Maestro

Bankkort Maestro för kunder under 18 år är kortet som låter dig som är ung ta eget ansvar över din ekonomi.

Läs mer

Kort på kort

Gör ditt kort personligt – designa ditt eget bankkort i mobilbanken eller internetbanken. Ta en ny bild eller välj din favoritbild i mobilens eller datorns fotoalbum. Med kort på kort är det lättare att skilja på dina kort i plånboken.Kortbetalning online

Läs mer

ID-kort

Du som har valt Åtvidabergs sparbanks ungdomspaket får ditt ID-kort helt gratis. Innan du fyller 18 år finns möjlighet att utfärda ett ID-kort även om godkänd ID-handling saknas.

Läs mer

Ung & student

Vi hjälper dig gärna och svarar på frågor.


Namn: Elisabeth Mörnsjö, Kundtjänst
Telefon: 0120-840 21
Mobil: 070-3303846
E-post: mejla mig


Namn: Sara von Wirén, Kundtjänst
Telefon: 0120-840 27
Mobil: 073-9779174
E-post: mejla mig


Namn: Ingela Tornberg, Kundtjänst
Telefon: 0120-840 29
Mobil: 070-6000627
E-post: mejla mig

Stäng Skriv ut