Hoppa till textinnehållet

Rekommenderade webbläsare

För att kunna utföra dina bankärenden på ett effektivt och säkert sätt är det viktigt att du har en uppdaterad webbläsare på din dator, mobil eller surfplatta.

Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av någon av följande webbläsare, och att du slår på inställningen automatisk uppdatering i din webbläsare.

Vi rekommenderar följande webbläsare:

Därför bör du använda rekommenderade webbläsare

Nya versioner av webbläsare är generellt säkrast. Då minskar du risken att drabbas av intrång eller andra typer av säkerhetshot. Tänk också på att hålla operativsystemet uppdaterat.

Vi avråder från att använda äldre versioner av webbläsare och operativsystem, eftersom de inte alltid stödjer funktionalitet och säkerhet på våra webbplatser och i internetbanken. Ibland upphör vi med att stödja äldre, icke uppdaterade versioner.

Nya versioner av webbläsare testar vi noga för att säkerställa att de fungerar bra med våra webbplatser och med internetbanken, dock inte alltid omgående efter att ny version kommit ut.

Facebooks och Instagrams webbläsare är begränsade

Du kan inte logga in med Mobilt BankID i Facebooks och Instagrams app-webbläsare. Byt till en annan webbläsare för att kunna logga in och använda våra tjänster. Klicka på menyn, de tre punkterna, i webbläsarfönstret och välj att öppna i webbläsare.