Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Företag

Åtvidabergs Sparbank månar verkligen om bygdens företag. Vi hjälper till med finansiering, placering och effektiva betalningar och är en stabil samarbetspartner, både i med- och i motgång. Som fristående sparbank har vi stor handlingsfrihet och kan agera efter vad som är bäst just för ert företag, såväl på lång sikt som vid snabba ekonomiska beslut.

Med drygt 700 företagskunder är vi den största företagsbanken i Åtvidaberg. Och troligtvis den stoltaste.

Betala och ta betalt

Vi hjälper dig som är företagare att få betalt så fort som möjligt och att kunna behålla pengarna så länge som möjligt. Vi har tjänsterna som ökar företagets kassaflöde.

Läs mer

Spara

Att spara och placera företagets överskott hjälper dig i förlängningen att utveckla verksamheten, att investera och ger förhoppningsvis ökad tillväxt.

Läs mer

Finansiera

Åtvidabergs Sparbank vill vara din nära samarbetspartner när det gäller investeringslån, rörelsekapital och moderna former av finansiering.

Läs mer

Pension

Att se över pensionen är särskilt viktigt för dig som är företagare. Kanske både för din egen och för de anställdas del. Åtvidabergs Sparbank har lösningar för olika behov.

Läs mer

Skog och lantbruk

Vi är Åtvidabergs lant- och skogsbrukares naturliga bankkontakt. Med personlig service och stor lokal kännedom månar Åtvidabergs Sparbank om att kapitalet ska stanna i bygden.

Läs mer

Företag

Vi hjälper dig gärna och svarar på frågor.


Namn: Victoria Andersson, Företagsrådgivare
Telefon: 0120-840 24
Mobil: 072-7347206
E-post: mejla mig


Namn: Zekeriya Yildiz, Företagsrådgivare
Telefon: 0120-840 28
Mobil: 070-5939462
E-post: mejla mig

Swish för företag

En kvinna skriver på sin mobil

Snabbt, enkelt och säkert

Swish för företag passar mindre företag, föreningar eller organisationer som vill ta betalt för sina varor och tjänster eller ta emot insamlingar.

Anslut till Swish via

Mobilbanken

Mobilbanken

Upptäck Mobilbanken för företag

Vi & samhället

Annons Åternäring

Vi skapar Åternäring

Stäng Skriv ut