Meny

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba i en annorlunda bank som har starkt engagemang i sin lokala närhet? Då har du kommit rätt. Vi står för att vara nära, kunniga och engagerade. Dessutom har vi roligt tillsammans!

Vi söker just nu:

Tre personer vid skrivbord

Hur är det att jobba på Åtvidabergs Sparbank?

Vi litar på din förmåga

Vi är ett tjugotal anställda som trivs med varandra och med vårt arbete. Vår arbetsplats präglas av arbetsglädje, professionalitet och en skön framåtanda. Det återspeglas inte minst i en fantastiskt hög medarbetarnöjdhet. Värdet av det går inte att överskatta och vårt mål är att behålla denna höga nivå.

Hos oss har du möjlighet att påverka både din egen roll och banken. Vi vill höra dina idéer och litar på din förmåga att göra något bra!

Förmåner hos oss

Vi vill att våra medarbetare ska må bra både på jobbet och på fritiden. Därför är det en självklarhet för oss att erbjuda förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, löneväxling mot pension och studiepeng för relevanta studier på universitets- eller högskolenivå.

Våra kärnvärden

Nära

För ett personligt bemötande. Vi är lätta att besöka eller kontakta. Vi har ett enkelt och ärligt förhållningssätt och agerar på ett sätt som skapar förtroende. Vi stöttar och hjälper.

Kunnig

För kundens trygghet. Vi kan vår sak, vi har erfarenhet och kunskap inom många områden och stor kännedom om Åtvidaberg som ort.

Engagerad

Med sikte på möjligheter. Vi vill kunden väl, vi är hjälpsamma och visar intresse. Vi arbetar tillsammans för bankens och kundens val. Vi satsar på utveckling och visar på möjligheter.

Vad är en sparbank?

Läs mer om vad en sparbank är och vad som skiljer oss från andra banker.

Vi ger tillbaka

Vi investerar vår vinst i bygden. Vi vill skapa ett levande Åtvidaberg med hög livskvalitet, levande landsbygd och välmående företag.

Kontakta oss

Om du har frågor kring hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att mejla vår vd Christian Ottosson.