Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Placera din tjänstepension

Hur du placerar din tjänstepension kan göra stor skillnad för din framtida pension. Vill du spara bekvämt och enkelt kan du välja en generationsfond. Du kan också ta hjälp av Placeringsguiden eller se våra utvalda fonder i Fondguiden. I fondlistan hittar du hela vårt fondutbud.

Leende äldre par fikar med släkten ute i sommarträdgården

Spara bekvämt och enkelt

 • Transfer - våra pensionsfonder

  Våra pensionsfonder Transfer är generationsfonder som ger dig ett pensionssparande. Innehållet anpassas efter marknadsläget och hur långt det är kvra till din pension. Välj fond utifrån det årtionde du är född och du ligger alltid rätt placerad.

  Transfer - våra pensionsfonder
 • Swedbank Pensionsspar

  Swedbank Pensionsspar är ett portföljsparande i försäkring med goda förutsättningar till avkastning och som anpassar risken efter hur lång tid du har kvar till pension.

  Till Swedbank Pensionsspar
 • Fondlistan – välj bland hela vårt utbud

  Vi erbjuder ett stort utbud av fonder. Välj mellan 500 fonder från ett 60-tal förvaltare.

  Fondlista

Tjänstepension med hållbar utveckling

Vi erbjuder många fonder som tar hänsyn till hållbarhet så att du kan göra hållbara val för ditt pensionssparande. Fonderna Swedbank Robur Global Impact och Climate Impact fokuserar lite extra på hållbarhet och investerar i bolag som bidrar till FN:s globala mål. Räkna ut hur ditt sparande i dessa fonder kan bidra till hållbarhetsaktiviteter.

Påverka planetens framtid genom ditt sparande

När du sparar i hållbara fonder väljer du klokt för både din plånbok och för framtiden.Vi erbjuder många fonder som tar hänsyn till hållbarhetsfrågor.

Se ditt sparande i Mina försäkringar

Som kund hos Swedbank Försäkring kan du logga in i vår försäkringsportal och bland annat byta fonder och få information om dina sparandeförsäkringar. Portalen är främst till för dig som inte är kund i Swedbank eller sparbankerna och inte har vår app eller internetbank.

Tips!

Rekommendationer, tips och råd

För dig som är en aktiv sparare finns mycket information att ta del av - bland annat våra rekommendationer och analyser samt nättidningen Aktiellt. Prova också våra noggrant utvalda fonder i Fondguiden.

Bäst på hållbarhet och kundnöjdheten fortsatt i topp

I Svenskt Kvalitetsindex(SKI) senaste undersökningar i försäkringsbranschen rankas vårt hållbarhetsarbete som nummer ett. Dessutom fortsätter vi ligga i topp avseende kundnöjdhet.

Mer information