Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Er verksamhet

Oavsett om det gäller att starta ett företag, driva företaget, sälja företaget eller allt som kan hända däremellan så har vi svar på era frågor. Här hittar ni inspiration och information för er verksamhet.

Hjälp i olika faser

Starta eget företag

Att starta eget företag kan kännas både roligt och svårt. Här kan du hitta inspiration och svar på det svåra. Allt från att komma igång med en affärsplan, till att välja mellan att starta eget vid sidan av jobbet eller satsa allt på det egna företaget.

Driva företag

Du kanske funderar på hur det fungerar med pension för dig som företagare? Eller för dina anställda? Om man ska äga eller leasa utrustning? Eller någon helt annan fråga som kan dyka upp.

Typ av verksamhet

A small path through the forest

Skog och lantbruk

Vi har produkter, tjänster och ett brett nätverk för dig inom skog och lantbruk.

Par cyklar i gräsäng

Föreningar

Vi är stolta över att vara en del av Åtvidabergs föreningsliv. Vi samarbetar med föreningar, klubbar och andra partners för att stödja och utveckla föreningslivet.

Senaste artiklarna

 • Elbil på jobbet?

  Elbilen är definitivt här för att stanna, men innan du bestämmer dig att köra elbil i tjänsten gäller det att ha koll på för- och nackdelarna.

  Vi listar för- och nackdelarna med elbil som tjänstebil
 • Så gör du en affärsplan

  Med en affärsplan på plats blir det enklare att utveckla din affärsidé och nå dina mål. Affärsplanen är din ”road map” som förklarar din idé även för andra och gör det enklare att få investerare, banker och andra intressenter med på färden. Ta del av våra tips.

  Så gör du en affärsplan
 • Att ta betalt som företag – såhär kan du tänka

  Står du inför valet av betaltjänst är en bra början är att utgå från den dagliga verksamheten och de behov du har. Vi har samlat några av dem.

  Vilken betaltjänst - verksamheten och behovet avgör