Hoppa till huvudinnehåll

Åtvidabergskortet

Men Åtvidabergskortet har du alltid tillgång till en buffert. Det är ett förmånligt, tryggt och smidigt kort, som kan användas över hela världen.

  • Möjlighet att dela upp betalningen på flera månader. 
  • Möjlighet att stänga kortet för utlands- och internetköp
  • Förmånliga erbjudanden i Kortklubb.se
  • Reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår
Kopparfärgat Åtvidabergskort

Kortet som ger tillbaka till bygden

Kinda-Ydrekortet är ett lokalt betal- och kreditkort som fungerar i hela världen. Vi sätter våra egna villkor och vinsterna från kortet går tillbaka till bygden.

Appen

Vår app ger dig tillgång till ditt Åtvidabergskort i din mobiltelefon. Där kan du bland annat se saldo och stänga av kortet för internetköp. Inlogging sker med ditt Mobila BankID.

Kortklubben

Med Åtvidabergskortet  har du tillgång till kortklubb.se, där du kan ta del av förmånliga rabatter och erbjudanden på allt från hotell, bensin och nöjen till upplevelser och shopping.

Spärrservice

Behöver du spärra ditt Åtvidabergskort?

Mer information

Valutaväxlingspåslag

När du har handlat eller gjort ett uttag med ditt Kinda-Ydrekort i ett EES-land kommer du få ett SMS som visar det totala valutaväxlingspåslaget i procent och i förhållande till Europeiska Centralbankens aktuella referensväxelkurs. Anmäl ditt mobilnummer till oss.

Ränteinformation:

Krediträntan för närvarande (2020-06-23) 10,95 procent rörligt. Årsavgift: 295 kronor. Vid en utnyttjad kredit på 15 000 kronor är den effektiva räntan för närvarande 11,52 procent (med e-faktura) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 16 445 kronor. Beräkningen sker med utgångspunkt i att krediten är återbetald på 12 månader och att 30 räntefria dagar har utnyttjats.