Hoppa till textinnehållet

Med Åtvidabergskortet har du alltid pengar redo när de behövs. Det är ett förmånligt, tryggt och smidigt betal- och kreditkort som kan användas över hela världen. 

Aktuellt

nya kopparfärgade Åtvidabergskortet

Information om valutaväxlingspåslag

När du har handlat eller gjort ett uttag med ditt Åtvidabergskort i ett EES-land* kommer du få ett SMS som visar det totala valutaväxlingspåslaget i procent och i förhållande till Europeiska Centralbankens aktuella referensväxelkurs.
Om du önskar att få informationen och inte har angett ditt mobilnummer sedan innan, kontakta oss.
 

Ändring e-fakturan

För dig med e-faktura, från och med februarifakturan 2021 kommer du nu att se den totalt nyttjade krediten när du loggar in i internetbanken istället för lägsta belopp att betala. Kortkrediten fungerar precis som vanligt även om totalbeloppet visas, dvs du väljer själv om du vill betala hela beloppet eller fortsätta delbetala. Lägsta belopp att betala framgår av fakturan som du hittar i din internetbank.
 

Krediträntan för närvarande (2020-06-23) 10,95 procent rörligt. Årsavgift: 295 kronor. Vid en utnyttjad kredit på 15 000 kronor är den effektiva räntan för närvarande 11,52 procent (med e-faktura) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 16 445 kronor. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader.

Ansök om Åtvidabergskortet